BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 29 August 2008

Rindu Dareen :/



Ni gambar last yg mummy amik sblm ke KL. Muka tgh nk 'meneran'..hehe. Naper tah sejak2 abis pantang ni musyuk mummy ni cukup payah nk mem'buang'.. Bila da mcmtu,mula la perut berangin..xmo tdo siang. So tpaksa la mamatok guna cara 'paksa rela'... P/s : smlm papa btau dareen meragam malam2..siannya..nnti Sabtu mummy balik k ..Luv u

4 comments:

kak long said...

mummy oi.....turun tak bagi tau...tak baik tau...
bila nak masak kat kak long ayam goreng special tuh?

Laflybee said...

kak long, hehe sori tak sempat bitau.. ana tak gi mana pun, abis seminar terus balik umah cheras..segan la nak bagi kak long makan ayam goreng tu...sure tak mencapai tahap kaklong nnti hehe

aishah zaharin said...

hai ana..

agaknya dareen tak sesuai susu kot? tu pasal payah nak mem'buang'..

Laflybee said...

aishah,
dareen minum susu yg sama sejak dlm pantang smpai skang ni. tapi masa dlm pantang dia buang air ok..tiap2 hari sure ontime. problem start sejak habis pantang ni. ana da penah bwk jumpa sengseh cina. dia kata dalam bdn dareen panas. so da mkn ubat..tapi xjln jugak.. stool dia ok..tak keras pun.. tapi nak start teran tu dia tak pandai.. kena ada 'bantuan'..