BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 16 August 2008

Tosey depan Kolej (KSAH)

**in pix - papa tengah nak bayar duit tosey pada Magesh (berbaju merah)




Pg ni mummy, papa ngn paksu akmal g mkn tosey lagi kt depan kolej. Mmg mcm ni biasanya pg ujung minggu. Tosey sini sedap woo..sb tu ramai org dtg. W/pun bangku suma penuh, customer masih sanggup tgu turn duduk kt tepi pokok. Rasanya yg syok kt sini adalah environment dia. Kt sini ada pokok besar yg teduhkan area, ada daun kecik2 yg bjatuhan masa musim angin kuat, kdg2 buleh dgr bunyi ayam belanda ngn angsa yg dtg jenguk dr pagar kolej.. dan yang paling penting ada bau sedap tosey masala yg di buat panas2..bau minyak sapi kt atas tosey tu, fuhh..mengancam. Kalau nk tau, masa mengandung Dareen lg rajin mummy ngn papa dtg sini. Kkdg sanggup drive sdiri dr ofis n mkn sorg2 kalu papa kena outstation

5 comments:

kak long said...

ana....naper masa kami kat sana tak bwk pun pi tempat tu.....balik2 kopitiam....tak baik tau....

Laflybee said...

bukan xmo bawak..cuma takut kaklong xlalu je..hehe.makan tosey kat situ, kuah kongsi2 ceduk..kdg2 ada org xtahan. tak pe la..nanti kaklong balik sini kita g. suruh mat bawak keta..hahaha

kak long said...

mat nampak mcm kurus sikit...yer ker?

Azral Ramlay said...

arghh best siut toseyyyy
courier la weh ke sini eheheh

Laflybee said...

kak long: tu ilusi optik je tuuu..hehe

torot: auntie tu tak jumpa tupperware bersaiz tosey..kalu dak dah buleh courier dahh.. ;)