BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 24 October 2008

Raya Deepavali di Puchong

Oleh sebab tak dpt balik beraya puasa dgn Oma n Atok tahun ni..so kita balik raya Deepavali je la..aammmaakk ;p

seawal 5.30 pagi papa + mummy + dareen da siap2 nak bertolak.. pagi tu dareen tak mandi, mummy bawak terus masuk kereta..kang sejuk pulak kan. dalam perjalanan tu ok la..dareen tak byk ragam. bila time tido je..mummy try letak dalam car seat (1st time la ni) nasib baik le awak ngn car seat tu ngam je..so mummy rehat la dgn sronoknya kat belakang hehe.. eh tak la..mummy teman papa sepanjang jalan tu, sian nanti ngntuk pulak dia


amboi.. syoknye dia


muka baru bgn tido


gelak2 bila mummy geletek kaki

Wednesday, 22 October 2008

jalan2 cari tosey



..at last berjaya jugak ke sini. daripada haritu mummy teringat nak makan tosey kat Haniffa, tapi setiap kali balik KL tak sempat nak singgah.Harini da plan baikk punya dengan auntie Ika. skang Haniffa da ada seating kat luar..ala-ala Bistro gitu..uwaahh ;p



tosey rawa yang dah half-way masuk perut..sedap dimakan dengan kuah chutney pedas kaler oren tu

Tuesday, 21 October 2008

STAR-Lrt


Skang ni mummy dlm lrt. Odw blik cheras. Tgk org dlm ni suma muka letih2. Td ujan lum brenti, redah aje la. Xlrt tgu da..takut blik lmbt pun ye gak. Da lama xblik lewat2 mcm ni kt KL.. Atok da tgu mummy kt LRT Cheras da ni. Nnti mummy nk tjuk gamba2 dareen kt atok. Mesti dia rindu. Dareen elok2 dok ngn papa mlm ni k. Luv u both muahs :-*

Jungle Fish Spa @ the Mall


Mummy masuk2 je kaki td, mak aii meremang bulu tengkuk..da la i ni penggeli. Tp nk try pya psl, tahan je la ;-).. Mummy start td pkul 6.05pm. Patut abis 6.35pm, tp da pukul 6.50 ni amoi tu wt xtau je..complimentary kot..hehe. Lgpun xda org lain. Nnti bebila dtg kl, mummy nk ajak papa dtg sini la..

Jungle Fish Spa @ the Mall


Abis kursus td, singgah lg the Mall..haha rasa mcm jakun lak, lama x trun kl.. Mummy jln2 lg dlm parkson. Ms nk kuar n g amik STAR-Lrt, tgk2 ujan pya la lebat kt luar..la cmana nk balik. Tgh dok menung kt tepi eskalator tu, skali mummy nmpak banner fish spa. Tgh ada opening promotion..Rm28/stgh jam. Amoi ni kata, kulit mati leh tanggal n jd lebih halus.. n elok juga utk blood circulation

Parkson @ the Mall


Ni la bj baru dareen. Leh pakai ngn suar yg auntie yeen bg aritu. Baby Poney tgh sale 50%.. Baby Kiko pun sama sale gak, cepat2.. ;-)

Bengkel @ PWTC


Mummy kursus kt sini dr pukul 9am smpei 4pm. Kursus Energy Efficiency in Bldg. Dah dkt ngn the Mall tu, apalagi, lunch hour mummy cabut la g Parkson. Mummy ada bli kan Dareen t-shirt ngn suar kecik hehe

Dareen Pagi ni


Senyum je..dareen xtau mummy nk tinggal dia arini

Wednesday, 1 October 2008

Gambar Raya Tahun Ni


Dareen Adani


mummy n Dareen


One whole family


family Tok Chik


family Tok Tam


Papa, mummy n Dareen


papa n mummy dgn mama n bapak


Bapak dukung Dareen yg da letih


Aktiviti Ptg Raya: Lawan Counter Strike - 'berjemaah'

*Pagi Aidilfitri*


Di kesempatan ini, kami sekeluarga ingin mengucapkan :: SALAM AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN ::

*Pagi Aidilfitri*


Dareen keletihan pagi ni. Lps mummy mandikan sunat aidilfitri dan pakaikan baju baru, dareen trus ttido. Suma org lain lum blik smayang raya lg. Xpala, tdo dlu k. Mummy nk bsiap jap. Selamat Hari Raya sayang - tahun ni 1st time kami beraya ngn Dareen ;-)