BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 20 January 2009

Utk Linie


Tgk dulu k..tqss

2 comments:

mlle linie said...

Jangan marah ye.. actually i intepret better if u signed in front of me and if i can see the actual signature. this picture mcm blur.

So i boleh intepret sikit je.

1. suka attention
2. suka berahsia, but eventually tak pun, especially kalau dah trust seseorang
3. like beautiful things (i.e. finer things in life) and may be seseorang suka cakap manis dengan kengkawan, clients etc.
4. maybe panas baran, tapi not so much. medium lah.
5. flamboyant
6. pendendam, tapi lama2 OK je.
7. sgt suka serabutkan keadaan padehal bende tu mungkin takdela complex mana.
8. sangat memerlukan support in everything u do - maybe from wife or friend/parents/colleagues etc.
9. may second guess decision, i.e. suka ada plan B, kut ye plan 1st tak jadi, baru rasa secure.
10. tak dynamic - i.e. tak suka gila2 cari idea baru, jenis yg stable, perangai tak berubah atau bukan risk taker sangat (kalau ada pun sgt sedikit).

mlle linie said...

kalau salah bagitaula ye.. sebab kalau scan mmg salu tak berapa tepat la..