BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 3 March 2010

sehari di Queensbay Mall

'Together Forever' adalah tema pada hari ini utk mummy n papa..sb kami decide utk abiskan masa bersama tanpa anak2 utk sekurang-kurangnya 6 jam..

..lama dah tak keluar gini u oollss..(isyy..tipu la takde.. ada la jgk tapi stkt g GIANT ataupun TESCO ataupun lunch together-gether)..

..so hari ni mummy rasa best la sgt..walaupun terpaksa travel jauh utk ber-dating. dari alor setar ke Penang ada la dlm sejam stgh perjalanan. rcgn awal nk g tgk wayang..tapi memandangkan masa x mengizinkan..so kami kansel dan ganti dgn aktiviti berpeleseran dari kedai ke kedai..

sblm tu..harus lah di lapik perut yang lapar.. dgn segeranya kami mcari tempat makan sehinggalah bertemu ini..















kalu bukan ernie n maya slalu dok promote pak johnny ni.. nescaya takkan ku masuk di hari itu. tapi tringat depa slalu dok try kerabu mangga ngn stim boat, so nampaknya leh try ari ni..

jom kita tgk interior dulu..















ini lah dia, pasangan bercinta di hari kejadian;














(pss, yang..u saja2 wat muka gini ke..?)


















selepas sesi telek menelek menu bagai ..dan tibalah makanan yang di tunggu2..















Hong Kong BBQ noodle















Steamboat set for 2
















..dan diakhiri dengan Mango Salad



..secara kesimpulannya..makanannya okla.. stimboat tu rasa tawar sket..nasib baik sos cicah dia kaw2. pastu..mi ijau tu mummy suka tang ayam dia..tapi mi is a bit soggy.. kerabu mangga pulak sedap la..kalu mangga dia crunchy2 sket lagi sure terangkat..

utk 3 perkara ini..pak johnny telah menge-caj kami sebanyak RM 55.00 lebih kurang. so kalu ada yang nk ke sini buleh la bajet2 yek..

selepas makan.. apa lagi.. pi shopping la kami laki bini.. ok daaa

1 comments:

DqNa said...

bila la nak dpt dating mcm nihh.... huhuhu....
nak gak... lame gak tak gi dating