BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 31 January 2010

Dareen's day out @ Alor Star Mall

..Tengoklaa Dareen.. Pantang jumpa cermin, macam tu la dia. Kalu kat rumah ok lagi la..sengih2 je sorang2.. Ni kat public pun nak buat kelaku ka..jangan la malu kan keluarga kita yang..














































Entry ni da lama.. 12 Januari,2010 aritu.. Time ni kami be-rombongan ke pacific. Mummy, Papa, mama, Acu n Dareen nak tolong cari barang2 utk papa bawak ke interview 'itu'. So, 14-16 Jan 2010 papa takde kat umah utk berkursus kat sg petani. Pada malam hari pulak,mummy akan take care the children sorang2..huhuhu. Good Luck

0 comments: