BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 29 June 2009

270509 :: Dareen 1st Birthday

..dah sebulan lebih dareen masuk setahun. 26 hb mei 2009 aritu, kami buat kenduri doa selamat sikit utk mummy n utk celebrate birthday dareen skali. letih jugak..25 hb tu baru je balik dari kenduri cik fad kat putrajaya, balik Alor setar terus siap2 kemas rumah. nasib baik amik katering je. so, yang selebihnya buat lauk sikit2 utk top up lauk kenduri.

..jadi..kat bawah ni ada la sket gambar2 dareen tiup lilin..mummy dia yang sibuk tolong tiup. dareen tak pandai lagi. comel kan kek.. kak zue (wife abg jep) yang buat.. 'oreo cheesecake'..sedap tuu.. kalu nak tgk kek lain yang dia buat, buleh gi kat www.cekmekzue.blogspot.com. (cewah promo sket)





1 comments:

DqNa said...

happy belated birthday dareen.....