BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 16 November 2008

:: tagged by aishah and kak long ::

starting time : 3.26 pm

Name : Lydiana

Sister : yes , 1

Brothers : 2 younger brother

Shoe size : 7 (masa pregnant haritu pernah sampai saiz 9 haha)

Height : 167cm..?? rasa2 nya laa..lama tak ukur ;)

Where do you live : Taman PKNK, Alor Star, Kedah

Have you ever been on a plane : Yes

Swam in the ocean : Never.. Takut lemas + tak pandai berenang

Fallen asleep at school : masa sekolah jarang2. Sb cikgu garang. Masa kat U, selalu..sb lecturer tak marah hehe

Broken someone's heart : Pernah.. masa form 4.. tak sangka boleh effect that someone sampai mcm tu sekali. Sejak tu, tak berani nak main2 dah kalu tak betul2 suka

Fell of your chair : Pernah..tapi tak ingat bila. yang pasti, tiap kali jadi menda2 yang memalukan, slalunya akan pretend tak sihat.. sakit kepala la, apa2 la.. so org nak gelakkan pun xjadi, sb kesian ..

Sat by the phone all night waiting for someone to call : tak kuasa nak tunggu.. baik tido..lg pun mmg senang terjaga kalu hp bunyi

Saved e mails : yang penting2 je. lagi satu email yang jenis2 nasihat - suka simpan.. utk mengingatkan diri sendiri

What is your room like : bilik skrg ke..? hehe serabut sket kalu hari2 bekerja. yang pasti, kat lantai kena clear.

What's right beside u : Handphone

What is the last thing you ate : Nasi Goreng Biasa + Telur Goreng (order kat kantin bwh ni je)

Chicken Pox : Pernah. Masa standard 3. Masa tu cuti sebulan, sb mula2 kena demam campak 2 minggu..baik campak, kena chicken pox pulak..huhu

Sore throat : Jarang2

Stitches : 2 kali -
1st time masa darjah 4. balik dari sekolah agama naik bas. masa da nak sampai umah, pakcik bas da slow, aku lak terus terjun bas..nak cepat la konon..skali tergolek kat jalan..hambik..kena jahit kat siku..hehe

2nd time - masa deliver dareen. kena c-sect. kat dlm OT da rasa macam grey's anatomy lak..

Broken nose : tak pernah.. Alhamdulillah..

Do you believe in love at first sight : Percaya

Like picnics : Suka! esp kat tepi air terjun.. sejuk je.. tak kena panas matahari sangat.. pastu bawak pulak sandwich ke..bihun goreng ke .. ;)

Who was the last person you dance with : dengan dareen.. masa tu dia tgh bad mood..konon nak menghiburkan dia la nih..

Last made you smile : Dareen. smlm dia buat2 nangis.. tapi takjadi. so kitorang dok perati je + wondering dlm hati 'budak ni nangih ke gelak'..

You last yelled at : tak nak ingat dah menda2 yang tak best tu :(

Today did you ..
Talk to someone you like : yes
Kissed anyone : yes
Get sick : yes, slight fever
Talk to an ex : No
Miss someone : Yes..Qamra Dania. My sister little missy. baru je call dia tadi.. dok sibuk tanya.. "mak ngah bila nak datang sini..?"

Who do you really hate : Org yang suka merendah2kan org lain + yang suka menjatuhkan air muka seseorg depan org lain + lepas tu tak reti berbudi bahasa, cakap ikut sedap mulut je ( ada tau, org yg combination semua ni..!)

Do you like your handwriting : depend guna pen apa. Kalu guna ballpen, tulisan nampak cantik sket. so suka gak laa

Are your toe nails painted : no

Whose bed other than yours would you rather sleep in : None. Prefer yang ada skrg

What colour shirt are you wearing now : Pink

Are you friendly person : Depend on initial observation

Do you have any pets : Takde. Lagi suka main daripada membela

Do you sleep with the tv on : No

What are you doing right now : patutnya kena check fail utk audit next week. tapi, dah kena tag ni..hehe layan je

Can you handle the truth : tak pe laa. pahit sket. asalkan tak tipu blkg..

Are you closer to your mother or father : mother

Do you eat healthy : selalunya x bjaya.. tapi cuba gak..nak cpt kurus nih

Do you still have pictures of you and your ex : rasanya takde

If you are having a bad day, who are you mostly like to go to : ..depends

Are you loud or quiet most of the time : bergantung pada keadaan

Are you confident : ya, pada perkara2 yang i aware of..

5 things i was doing 10 years ago :
* masuk UTM - 1st year Architecture
* Dip. + Bach. in Architecture
* Government panggil kerja ngn JKR
* got married ..hehe
* pindah dok Alor Star

Things i would do if i was a billionaire :
* gi jalan2 pusing dunia
* buat fund utk anak yatim
* bwk family ramai2 g umrah/haji
* bukak spa center

5 of my bad habits :
* buruk sangka
* tak sabar
* cepat melenting
* degil.. (sket je, hehe)
* sensitif

5 places i've lived/living :
* Sri Melaka, Cheras
* Presint 16, Putrajaya
* Kg Sri Aman, Puchong
* Taman U, Skudai ; Jalan Persiaran ... (tak ingat..)
* Taman PKNK, Alor Star (skrg)

People i tag :
* anep
* kak long
* ina
* torot
* bibi

1 comments:

terabot said...

aduss..apa dah, kena tag...nantilah ek...aku pun x update blog aku..huhu...bz dah..