BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 24 October 2008

Raya Deepavali di Puchong

Oleh sebab tak dpt balik beraya puasa dgn Oma n Atok tahun ni..so kita balik raya Deepavali je la..aammmaakk ;p

seawal 5.30 pagi papa + mummy + dareen da siap2 nak bertolak.. pagi tu dareen tak mandi, mummy bawak terus masuk kereta..kang sejuk pulak kan. dalam perjalanan tu ok la..dareen tak byk ragam. bila time tido je..mummy try letak dalam car seat (1st time la ni) nasib baik le awak ngn car seat tu ngam je..so mummy rehat la dgn sronoknya kat belakang hehe.. eh tak la..mummy teman papa sepanjang jalan tu, sian nanti ngntuk pulak dia


amboi.. syoknye dia


muka baru bgn tido


gelak2 bila mummy geletek kaki

0 comments: