BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 27 September 2008

Baju Raya utk Papa

Tahun ni tak jadi beraya kat belah mummy..

Oma ngn Tok kena balik Kelantan, hantar gas utk Tok Mek. Aritu Tok Mek masuk hospital. Sakit lelah dia da teruk sangat. Inhaler da tak brapa buleh pakai. kena guna gas yang hospital slalu bagi tu. Since kampung jauh dari hospital, transport nak gi hospital pulak slalu susah nak dapat, jadi Oma tlg belikan gas tu utk spare kat rumah Tok Mek.. kot2 la tgh emergency, leh trus guna
.

Planning asalnya tahun ni beraya kat Johor. Jadi mummy da siap2 kan baju raya (yg bli kt SOGO aritu)kt rumah Cheras. So senang capai terus masa singgah KL sblm balik Johor nnti. Oleh sbb xjadi..mummy ngn papa g cari baju baru kt Pacific Mall sini je. Baju kaler purple. Mummy punya baju tak sempat nk amik gambar
















Tadi Uncle Man call. Sebelum balik Alor Star, dia buleh tlg amik kan baju raya papa yg kaler coklat kat Maroz Tailor, Wisma Yakin.. hm nak pakai baju mana ni.. nampaknya pakai kaler coklat gak la. Sbb kebetulan belah sini pakai kaler tu. Mummy kena beli lagi satu baju raya la ni..yiehaaa.. ;)

0 comments: